Skip to content

Verbouw

Grote en kleine verbouwingen

Of het nu gaat om het verbouwen van een badkamer, zolder, woonkamer, complete woning of een bedrijfspand, Gouwe Bouw (voorheen Platem Bouw) is uw betrouwbare partner.

Creativiteit & kwaliteit

Gouwe Bouw (voorheen Platem Bouw) heeft inmiddels een indrukwekkende portefeuille opgebouwd. Daarbij overtrof het resultaat vaak de verwachting van onze opdrachtgever. Dat is enerzijds te danken aan onze creativiteit bij het maken van de verbouwingsplannen. En anderzijds door het op kwalitatieve wijze verwezenlijken daarvan. Deze effectieve combinatie leidt tot slimme, praktische en mooiere oplossingen. Bekijk de foto’s van onze projecten of kom naar onze showroom om dit met eigen ogen te zien en te ervaren.

“Levensloop geschikt”: langer in uw eigen huis blijven wonen

Door middel van het “Levensloop geschikt” concept zorgen wij ervoor dat uw woning geschikt wordt gemaakt voor uw toekomstige woonbehoefte, bijvoorbeeld door de deuropeningen minimaal 1 meter breed en drempelloos te maken, en een bad- en slaapkamer op de begane grond.

Kosten – aanneemsom

Maakt u gerust een afspraak om uw bouwplannen met ons door te nemen en een indicatie van de verbouwingskosten te krijgen. Dat kan gewoon bij ons in de showroom. In tweede instantie komen wij graag naar u toe om de situatie bouwkundig, esthetisch en toekomstgericht te beoordelen. Ons advies vindt u terug in een gespecificeerde offerte. Als u voor Gouwe Bouw kiest, leggen we alle afspraken vast in een overeenkomst van aanneming, zodat er geen onduidelijkheden over en tijdens de uitvoering van het werk kunnen ontstaan.

Alle rechten voorbehouden, copyright © 2001- Gouwe Bouw B.V.

Ontwikkeld door RBG-Webstart.nl