Skip to content

Nieuwbouw

Hebt u een kavel gekocht en bent u op zoek naar een aannemer die “creatief”, “kwalitatief”, “praktisch” en “toekomstgericht” met u meedenkt over het bouwen van uw nieuwe woning? Dan bent u bij Gouwe Bouw, voorheen Platem Bouw, aan het juiste adres.

Van advies tot ontwerp

Als eerste gaan wij samen met u op zoek naar uw wezenlijke wensen. Op basis daarvan kunnen wij u adviseren over de mogelijke materialen, producten, kleuren, ruimte-indeling en inrichting. Als wij precies weten wat u wilt, ontwikkelen wij een bouwplan, waarin wij de bovengenoemde vier elementen zo optimaal mogelijk combineren. Daarbij kijken we natuurlijk ook kritisch naar de kosten.

Bouwen met respect voor de toekomst

Voor alle nieuwbouw, zowel woningbouw als utiliteitsbouw, geldt dat aanvragen van de omgevingsvergunning vanaf 1 januari 2020 moeten voldoen aan de eisen voor Bijna EnergieNeutrale gebouwen (BENG).

Hoe eerder dat op grote schaal gebeurt, hoe beter dat voor de wereld van morgen is!

Daarom bouwen wij de nieuwbouwwoningen nu al volgens BENG-normen.

Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe bouwmethoden en -materialen, waarmee wij de woning zo energiezuinig mogelijk kunnen bouwen. De eerste winst zit al in de bouwkundige schil: de muren, de vloeren en het dak krijgen een zeer hoge isolatiewaarde, waardoor er weinig energie nodig is om de woning ’s winters en ’s zomers op temperatuur te houden. Voor het leveren van die energie maken we gebruik van natuurlijke energiebronnen, zoals zonnecollectoren, en installeren we water/water-warmtepompen.

Bekijk onze nieuwbouwprojecten

Bent u nieuwsgierig naar de woningen die wij al hebben gebouwd, bekijk dan foto’s van de verschillende projecten.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u meer weten over de nieuwbouw methoden van Gouwe Bouw? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Alle rechten voorbehouden, copyright © 2001- Gouwe Bouw B.V.

Ontwikkeld door RBG-Webstart.nl