Skip to content

Kozijnen

Zijn uw kozijnen verouderd, bent u het schilderen zat of wilt u uw huis een nieuwe uitstraling geven, dan kunt u de keuze van uw nieuwe kozijnen heel goed combineren met het duurzamer maken van uw woning.

Gouwe Bouw is dealer van verschillende merken kozijnen, die u bij ons in de showroom kunt zien.

Nieuwe kozijnen zijn een uitstekende manier om uw woning beter te isoleren, omdat zij een belangrijk onderdeel van de “schil” van de woning vormen.

De beste methode om uw woning duurzamer te maken, begint namelijk door ervoor zorgen dat u minder energie nodig hebt om uw huis (in zomer en winter) op temperatuur te brengen. Daarom adviseert Gouwe Bouw u nadrukkelijk om eerst de bouwkundige schil aan te pakken. Dat kan door het na-isoleren van de (spouw)muren (d.m.v. kozijnen en voorzetgevels), de vloeren (kruipruimten) en/of het dak (kozijnen en dakbeschot).

Pas daarna wordt beoordeeld welke natuurlijke energiebron het beste in uw nieuwe situatie kan worden toegepast.

 Als u deze twee stappen omdraait, verbruikt uw woning meer energie dan nodig is. U zult dan meer zonnepanelen, -collectoren en/of een grotere capaciteit warmtepomp nodig hebben en daardoor meer moeten investeren.

 Bent u nieuwsgierig naar ons aanbod en wilt u meer informatie krijgen over de mogelijkheden, maakt  u dan afspraak voor een vrijblijvend gesprek en een kijkje in onze showroom.

Alle rechten voorbehouden, copyright © 2001- Gouwe Bouw B.V.

Ontwikkeld door RBG-Webstart.nl