Bouwadvies

Een blauwdruk van uw beleving

Ieder bouwproject start bij Gouwe Bouw, voorheen Platem Bouw, met een eerlijk en bij uw situatie passend bouwadvies. Voorafgaand aan het project nemen wij uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw ideeën en wensen. Voor ons is het belangrijk te weten, wat u straks zou willen voelen in uw nieuwe leefomgeving, omdat die beleving voor ons essentieel is om u optimaal te kunnen adviseren over de gebouwde situatie van straks. Deze blauwdruk van uw beleving beschouwen wij als uw “mentale omgeving”.

 

Van bouwadvies tot ontwerp

Pas als de “mentale omgeving” in kaart is gebracht, kunnen wij u optimaal adviseren over de “fysieke omgeving”. Hierbij kunt u denken aan kleuren, ruimte-indeling, inrichting, materialen en producten. Door beide “omgevingen” zorgvuldig te inventariseren, ontstaat een ontwerp dat ook daadwerkelijk aansluit bij uw wezenlijke behoeften en wensen.

 

Bouwadvies met “het groene hart”

Alles wat nu wordt gebouwd, is ook de omgeving van straks. En daarin moet de volgende generatie ook kunnen leven! Vanuit die visie zijn wij doorlopend op zoek naar de meest duurzame en energiebewuste bouwmethoden en -materialen.

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend bouwadvies

Wilt u weten hoe Gouwe Bouw als bouwadviseur kan meedenken over uw plannen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons!